Tomorrow is my birthday

Imorgon blir det till att stressa, först praktik, men bara till luch. Sen en runda på stan  och efter det ska mat och musik osv till min födelsedags fest fixas. Är egentligen inte jättesugen på att fira min födelsedag imorgon av olika skäl, men jag  får väl göra det bästa av det. Är skit trött nu iaf, bäst att jag går och lägger mig nu så så jag orkar med imorgon också.


Don't know who my real friends are, anymore..


Do u ever think of me?

Sista veckan på praktiken nu & bara 2 dagar tills jag fyller år (: Praktiken & min hand ledare tar död på mig! Men människorna ja träffar är underbara och jag kan inget annat än att lee när jag befinner mig bland dem! Ska berätta mer när den är slut!




Sommarkänslor

Vill vara brun och fin till studenten så har passat på att sola heela dagen idag! Har även börjat att ta några tabletter från vitalas som kallas solbrun och dem ska tydligen göra en brunare och skydd en från solens uv-strålar. Får se om dom kan hjälpa mej på traven! jag brukar ju inte lyckas bli så brun!







Shopping & Glass

Jag och Nathalie uttnytjade de härliga vädret med en shoppingrunda i stan och glass! Senare på kvällen blev de hem till Nathalite för att snacka & spela lite xbox.


Och Nathalie njuter av sitt kaffe hehe


Wich, en ny glass från Ben and Jerry's. jättegod! Ny favorit glass?


Gladiator sandaler med nitar köpta på din sko, super snygga!


Min önskelista

Eftersom jag fyller 19 om en vecka så tyckte jag att det kanske vore lämpligt att göra en liten önskelista! Av mina föräldrar och släkt har jag mest bara önskat mig pengar men för er mina vänner har jag gjort en lite önskelista om ni inte har en aning om vad ni ska köpa!


Nytt shoppingcenter

Inte fråns idag fick jag reda på att det öppnat ett nytt shoppingcenter för en månad sen i malmö som kallas Entré! Louise och jag var där idag en snabb runda, så ja hann inte utforska det riktigt! Men de verkar faktist bra, dem har ju den största gina tricot affären i hela malmö! Köpte iaf två randiga tröjor, hade dock redan den svarta men min gamla fick mamma eftersom hon ville ha den och den var lite förstor. Kolla in deras hemsida http://www.entremalmo.se/, där står ju alla affärerna som finns där om du är sugen på att åka dit. Där finns ju annat också än bara affärer som bowling  & bio tex. Ja varnar er dock för toaletterna, haha.



Grillfest

Här är lite bilder från grillfesten i lördes hos Louise. 













Tack för en trevlig kväll! 

Inlove

Klickade hem dessa legginsen från gina i Onsdes och fick hem dem redan i fredes! Blev kär i dom direkt, för visst är dom söta!

Tyskland

I torsdes åkte jag, syrran och pappa över till Tyskland en snabb runda för att köpa dricka & godis. Riktigt härlig dag!







 



I'm back


Har bestämt mig för att börja blogga regelbundet igen, haha ja vet ja har lite svårt för att bestämma mig, typ. Designen är inte färdig & bara tillfällig, den ska fixas så snabbt som möjligt. har hittat en söt & duktig tjej som gör den till mej (:

RSS 2.0