don't let me stop you

suck, suck, suck. Löshåret kommer ta för lång tid att färga tydligen, så mamma har de nu i sitt hår, så ja har inget, hjälp! Känns så onödigt att köpa annat brunt löshår som bara kommer att användas till balen endå. Förhoppningsvis har någon att låna ut? Iaf imorgon är det skola igen och ja har fortfarande mycket som ska fixas, dööööh. Tur att det händer lite roligar saker i veckan oxå som väger upp de jobbiga lite grann. Men nu ska ja sova, night

gårdagens shopping

Var som sagt och shoppade med syrran igår och fy sjutton va varmt det var och mycket folk! Valde helt fel dag och shoppa på men ja hittade minsann allt jag var ute efter förutom skor, suck aja. Sen följde jag med kusin hem och sov där (blev lite ändrade planer). Åkte hem idag och påvägen hem köpte vi två stora chocklad milkshakes, svalkande och gott! 

 

1. siri jeans - gina tricot
2. Väska till balen - glitter
3. Halsband & öronhängen till balen - glitter
4. Handskar till balen - glitter
5. Vingar & gloria till skattjakten/karnevalen - buttericks
6. diadem med bollar till skattjakten - buttericks

Shoppingdag + vänner

Imorgon blir de nödvändig shopping i malmö på entre och buttericks till skattjakten, karnevalen och balen! Efter det drar jag hem till Nathalie, där hon och de andra chicksen väntar. Fullrulle lär de bli, så bäst jag lägger mig nu så jag pallar att överhuvudtaget stiga upp, en världigt ansträngande handling i mitt liv. Får se om ja hinner blogga imon, möjligtvis senare mot kvällen. night



Löshår

Här sitter jag hemma en fredakväll och förbereder lite inför balen och sådär. Det är ju faktist redan nästa vecka! Bäst att ha allt fixat till balen i tid, dessutom händer det så mycket annat nästa vecka. Har tvättat mitt löshör nu iaf och väntar på att de ska torka så jag kan platta ut det. Mitt riktiga hår är ju inte så långt nu, men jag har låtit det växa ett bra tag. Men till den håruppsättningen jag ville ha räcker de inte bara med mitt egna hår ,så då e de ju bra att de finns löshår, hehe. Tänkte färga mitt hår mörkbrunt, nästan svart som jag typ haft innan (som på bilden nedan) inför balen åh även löshåret då, hehe.

De blir väl bra ?

Cupcakes

Smakade nyss världens godaste muffins, hehe. Den godaste jag smakat iaf! Riktigt smörig va den. Okey de där kanske inte lät så gott men de va den, hehe. Hoppas ja kan få tag på receptet, eller inte hehe. Jag som älskar muffins lär väl bli beroende! Kan skriva upp receptet här på bloggen oxå om de önskas?










Visst blir man lite sugen när man ser på dom? Om inte annat så är dom himmla söta!


Saker med vingar?

Nu är det bestämt att vi ska vara utklädda till "vad som helst med vingar" på skattjakten, utan att man fått en syl i vädret. Och vi ska heta "saker med vingar". Mycket fantasifullt måste ja säga! Kul att de är demokrati i vårt lag iaf, yes! Men ja vet att jag i vilket fall som helst kommer att ha KUL! and no one can stop me.

Hjälp mig, har lite idé torka för tillfälligt. Vad tycker ni ja ska va? Om ja inte kommer på nåt annat så får ja väl va en liten nyckelpiga, något i stilen ovan.

Mi Lajki


Hittade dessa jättesöta smyckena på www.nelly.com av märket Mi Lajki . Bäst tyckte jag nog om de rosa små tårtorna & jordgubbarna! en aning dyra dock, hehe.

Happyface

YES! nu är alla prov, test, tal, arbeten osv, färdiga! Vilken lättnad man känner! Nu väntar bara massa kul i skolan framöver! Dessutom har vi fått ett lag till skattjakten! så de fixade sig tillslut minnsan, härligt, härligt! Pappa fyller 41 idag dessutom så jag ska strax köra till broby för att hyra en film, sen ska pappa få lite ryggmassage av mig i pressent, hehe.



What can i say

Good news
Jag hade bara ett fel på massage provet! blev helt paff! bara ett slarvfel dessutom så ja e nöjd, hehe. Dessutom kommer Nathalie hem på lördag! Får fira henne då!

Bad news
Ja å Lollo har super tråkig klass, och därför inget lag till skattjakten! blir förmodligen ingen skattjakt för vår del, suck..





Ny jacka

Idag kom min efterlängtade jeans jacka på posten! Äntligen, hehe. Den satt bra å var fin fin så jag är nöjd!

give me

Söta små väskor från www.ginatricot.se . Den minsta ligger på 199:-  och de större 249:-

at louise place

Igår kväll var jag hos louise och snackade skit, målade naglarna och tittade på film trevlit, trevlit! Det var dock menat att vi skulle dra ut, men ja har helt enkelt för mycket läxor att göra och lättare blir de inte om ja ska sitta och göra dom när jag e bakis. Men nästa helg, då ska ja minsann ut! Då är betygen satta och skolan är så gott som över! De måste man bara fira?!


En gammal bild på mig & Louise när vi myser i deras jacuzzi med en god cider  

Bilder från 3:3 festen















Tack för en mkt trevligt kväll<3

Sista 3:3 festen

3:3 fest på class i onsdes med temat: "anything but clothes", Det var riktigt kul, syn om er som missa det! hehe. Som sagt. kvällen blev riktigt lyckad faktist! Trots att halva min klänning låg utspridd över hela dansgolvet vid kvällens slut, hehe. Bilder från kvällen kommer så fort jag fått tag på några!



Mkt att göra!

Har haft mycket att göra de senaste dagarna, så har inte hunnit uppdatera men nu så. I Lördes var det Eurovisonkväll hos kusinerna och dem var lika snygga som sist! Dom bjöd på en väldigt snygg dans när vi kom genom dörren, hehe. Måste säga att eurovison var ganska trist, inget ös överhuvudtaget! Nej där blev jag besviken. Att vårt bidrag inte skulle gå hem har jag vetat hela tiden från början, slog tom vad om att jag kunde springa ut naken om vi vann. Låten som vann tycker jag va helt okey annars. Elin hade däremot slått vad om att hon kunde pissa bland cycklarna om Norge vann och de skulle skulle hon få ångra, hehe. Ja men annars va de minnsan trevligt! Ja vad har mer hänt för kul? Ja vi har ju fått reda på vilka vi ska gå med på balen. Självklart fick jag en kille från golfgymnasiet och de säger ju allt! Han såg dock helt okey ut, tror jag? återstår att se! Sen blir det att man går med yttligare en tjej och hon vet ja vem är sen innan, så det var ganska lungt. Ja men nu måste jag nog sluta pladdra massa mög, måste fixa till mig, det är ju 3:3 fest ikväll !! Med temat: anything but clothes, hehe. Lägger kanske upp något på min outfit ikväll innan ja drar, ja ska nämlig ha på mig en kläning av granglitter, hehe. kommer bli super!

Skönt att ha blivit av med lite arbeten, prov, redovisningar & tal nu denna veckan! Men det är dock inte slut!

Religon - redovisning
Sv - tal
Massage - teori prov
Arbetsliv - prov
Historia - fördjupningsarbete
Sv - 2 uppgifter
Estetiskverksamhet - affisch
Mediekunskap - muntligt test
Foto - foto portfolio
Foto - Hälsotidning
Massage - praktiskt prov
Arbetsliv - 1 uppgift

Detta ska vara färdigt till den 28 maj, då de är betygsättning!!  Om 8 dagar alltså, Hur ska man hinna?!!

Gomorron

såhär kan de se ut när jag ska försööka äta min frukost i soffan, hehe


Grattis Nathalie 19 år<3

Idag fyller Nathalie 19 år, så jag åkte ner till Lund för att besöka henne en stund. Vi hann gå några timmar på Nova Lund oxå, där hon fick välja ut sin present. Jag köpte själv två stycken tröjor på gina. Tack för en kul dag vännen <3 Ikväll blir de dock plugg , men imon händer de grejer! *längtar*


Dessa inhandlades idag, båda från gina tricot

Here they are

Eftersom ni fråga så, här har ni dom, skorna jag tänkte ha till studenten. Ett par gladiatorskor blev de, Inget speciellt så med dom kanske men dom duger fint till mig. Det är lagom klack på dom och det är bra eftersom de lär bli en del spring på studenten, hade inte tänkt att slå ihjäl mig iaf, hehe. Sen är de små nitar typ, på sidorna som kanske inte syns jättebra på bilden? ja va tycker ni, duger dom eller? Gick en runda på stan idag oxå efter att ha haft min enda lektion. Hittade två linnen på H&M. Båda är rosa, men linnet till höger är neonrosa (syns inte bra på bilden). Ett linne för vardags och ett för fest. Sen blev det ett diadem på Lindex oxå. Hade lite Kalas för mig idag oxå ju, så har fått lite mer pengar nu, hehe. Och Imon fyller Nathalie år! Så ska åka ner till Lund & hälsa på henne, blir lite shopping på nova lund oxå! Får se vad som händer på kvällen sen.



skor från scorett


diadem från Lindex

      
Linnen från H&M

I got my shooes!

Känner mig så sjukt stressad jus nu! Kläder och förberedelser inför balen, studenten, studentfesten, karnevalen, skattjakten + alla läxor på de som ska va klart innan den 28 maj, hur ska man hinna? Idag hittade ja dock pengar som jag hade kvar, ja som trodde ja handlat upp dem, hehe (a) Så jag köpte skorna jag tänkte ha till studenten ,hehe. Så lite gladare blev jag över de iaf! Naj nu måste ja forsätta med mitt arbete eller miina arbeten. Skriver just nu ett feeett historie arbete om de Trojanska kriget och om lite arkeologiska utgrävningarna från den tiden, riktigt intressant. Har själv velat bli arkeolog och vill fortfarande egentligen men jag skulle förmodligen aldrig klara av att läsa till de. Men men, tibax till arbetet! Min granne han kom precis in och hade köpt godis till mej hehe, så nu kanske de går lite lättare att plugga!


suck..

De blev inget röstande mellan trojaner eller harry potter till karnevalen, istället stod det mellan Nalle Puh och skräck, hehe. Flest röster fick skräck så de räcker ju att jag kommer som jag är, gött höhö. Jag har även bästämt mig för att jag ska göra mitt tal på måndag el. tisdag, även om risken finns där att jag kommer spy hehe. Nu för tiden blir ja riktigt illamående när jag blir ritktigt nervös, allvarligt och det är inte kul. På tal om skolan, ja tror jag dränks snart i mina egna läxor och betygsättningen närmar sig och jag ligger eeefter, great! Gick en runda på stan idag oxå efter skolan. Gaaaah, hittade ju ett par skeeta snygga skor jag ville ha till studenten, men självklart finns inga pengar till de just nu. Det bästa är ju att de bara finns ett par kvar oxå & dem lär ju inte försvinna snabbt inte, inte alls, suck. Gud va allt suger...
 


Det är inte skon på bilden ja ska köpa, men ja hade gärna tagit dom

snart Eurovision

Eurovison närmare sig! och av de fem bidragen jag hört hitills så är dessa två favoriterna. Har du någon favorit?

 


 

I love them
















Slitna jeans shorts

Igår gjorde jag om mina gamla vita piratbyxor till ett par slitna shorts. När jag skulle göra hålen använde jag mig av sandpapper (rivhjärn går oxå bra). Sen om jag ville att hålet skulle bli störra så drog jag i kanterna på hålet. Sen så drog jag med sandpappert precis där shortsen slutar för att få dem lite fransiga där och för att de inte skulle synas så tydligt att man hade klippt. De va ganska jobbigt men ja tycker dom blev ganska bra, va tycker ni?




Balkläning



Var i stan igår och hämtade min balkläning som jag ska få låna till studentbalen. Det är en blå enkel kläning men fin! Ni får tyvärr inte se någon bild på den än hehe

Garderobsrensning


Puh, tog tag i att rensa bland mina kläder idag och de behövdes. Hittade lite kläder som jag tänkte var lite smart att sy om osv. Det är ju ett jättebra sätt att förnya kläder på och kul. Jag hittade ett par byxor och två par jeans som jag ska fixa. Har köpt en ny tröja, t-shirt och öronhängen idag oxå.


Fler bilder...

Här kommer lite fler bilder från min 19-årsfest/ valborg....


















gladiatorskor


Kan det inte bli sommarväder igen så jag kan få inviga mina gladiatorsandaler. Hade tänkt ha dom på studenten men tror jag ångrat mig nu.  Vill inte vänta så länga tills att få använda dom och jag tror jag kan hitta bättre till studenten, hoppas ja.

39 dagar kvar till studenten!

Japp, nu är det bara 39 dagar kvar till studenten! visst är det underbart?! Hade lite studentsnack i klassen idag, bla. om karnevalen, skattjakten och självaste studenten. Vad vi ska va på karnevalen har vi inte rikigt bestämt än, men de står mellan att vara utklädda till spartoner eller harry potter, haha. Nej nu måste ja forstätta plugga, annars kan de ju inte bli någon student inte! Har börjat att skriva om det Trojanska kriget och för att orka har jag gjort lite negerbollsmet eller vad man nu ska kalla de, för vem orkar rulla dom?!


Utgång

Igår blev de förfest hos Joel sen vidare till granada. Det var så mycket folk där att man verken kunde komma ut eller in ett tag och varmt va det! Men ja hade jättekul ändå med Klara och de andra! Har tyvärr inga bilder från kvällen. Praktiken är nu slut, så tillbax till skolan imorgon. Pallar verkligen inte mer, men måste hålla ut de sista veckorna nu.


Gammal fest bild på mig & Klara

Min 19-års fest

Igår blev de 19-års fest för mig och mina närmaste tjejkompisar! Kvällen blev galen och vild med spelet "saning eller konka", med andra ord en rikigt kul och lyckad kväll! Bästa födelsedagsfesten på länge! Tack ni för ikväll<3

fler bilder kommer dock snart.


























RSS 2.0