I will be back

Jag har verken tid eller ork att uppdaterara här mer. Det är mycket med skolan och så just nu men jag kommer förmodligen tibax om 3 månader. *försöker lixom sitta mindre vid datan* tjo!

Blommig sommarkjol

Himmla störigt att dem redan börjat sälja massa sommarkläder på H&M när det inte ens är vår ute!  För visst är det mycket roligare att shoppa sommarkläder ,men man lär ju inte kunna använda dem på ett bra tag. Jag kunde dock inte motstå denna söta kjolen som jag gick och köpte idag på H&M.




Schlagerkväll hos Bina

Idag blev det Schalgerkväll med kusiner, grannar & småsyskon! Inte något vidare bra låtar ikväll heller men vi hade skojs! Vi sa det att om Opera låten kom vidare till finalen så skulle vi va tvugna att sjunga den, åh ja den kom ju såklart vidare. Så här har ni mej & Bina när vi sjunger opera & är 100% oseriösa. Lägg märket till min höga ton i slutet, båda börjar flabba och trillar :P Syrrans som filmar, Lite mörkt i början men de kommer!




Här kommer lite bilder från ikväll också!

Nästan hela gängent minus 2


hej, hej ja e fuuuul


Imse vimse spindel?!


*sträckor oss efter Darin!* som sjöng på mellanakten, han e ju så grym! ...NOT



Vi blev så rörda!
Tack för ikväll haha<3

Lukas 18 år!

Idag firades Lukas, som blev 18-år i Onsdes!
Med Förfest hos mig, sen biljard, grand och efterfest hos Tim. 5 på morgonen var vi hemma och jag var lika pigg! :D Hoppas du haft en bra födelsedag Lukas!
Tack alla för en trevlig kväll<3

























RSS 2.0