Du är inte värd mina tårar..



Den person som är värd dina tårar,

skulle aldrig få dig att gråta.

Men när du ändå gråter,

försök att hålla huvudet högt,

så att dina tårar inte sjunker lika lågt,

som personen du gråter för,


Tjockis!

Hugo var så glad imorse när han såg mej att han kissa ner sig. Sen kom han och gav Emma en fis i nyllet. Känn dej omtyckt emma :D haha. Han har blivit en riktig tjockis nu å han bara växer och växer och snart lär han väl se ut som en liten gris!

Grattis!

Igår blev Lukas "stor pojke!" haha ^^
Som ska firas imon med förfest hos mig sen grand!

Snyggt med Nitar



Var inne på www.cocco.se och hittade jättemånga fina armband. Bla. dessa armbanden med snygga nitar på.

hata busschaufförer

Vår handledare har behandlat oss orättvist. Nu förnekar han tydligen allt han sagt till mig och Louise inför de andra lärarna! Nu måste detta också redas upp, jippii. Bussresan hem va ju oxå skoj. Busschaufförer var helt crazy. Heela vägen körde han så j*vla fort att bussen hoppade 3 meter. Sen så de bara pang, så smällde vi med ett rådjur. Tro inte att de fanns nåt bälte heller i bussen så man nästan flyger in i sätet, nä då! Men ja, förutom att ja dessutom har fått huvudvärk av massagen och mårilla efter bussturen, så är e de de ganska okey, ...typ

You are a mystery

Ja kunde inte sommna igår, jag låg bara och tänkte på massa annat och till sist var jag inte trött längre, men ja försökte somna endå. När jag väl somnat så drömde jag. Ja drömde att han kom hit men inte för att hälsa på mig, utan nån annan. Men när han såg mig ville han bara vara med mig. Ja var självklart förvånad och fattade ingenting. Ja hade så många frågor att ställa. Varför kom du hit? Varför har du inte hört av dig? Men ja skulle vänta tills vi var ensamma. Av någon anledning satt vi och kolla på tv och en av mina vänner var också där. Han satte sig i sängen men jag satte mig på den andra sidan i en annan säng. Han kollade på mig med en blick som sa att jag skulle sätta mig brevid honom. Men jag satt kvar och kollade på honom som om "varför skulle jag? idot.." Men efter en stund satte jag mig brevid han iaf, såklart. Han kom närmre mig och till sist tog han min hand. Jag kollade på honom som om ja inte förstod nånting men han bara log. Han sa ingenting under hela drömmen, inte ja heller. Sen kommer helt plötsligt Klara in, haha. Hälsar på honom och säger någonting jag inte riktigt förstår vad hon menar, haha. Sen vaknar jag 3 minuter innan alarmet på mobilen går och kommer på att jag kanske satt det fel (som jag ibland brukar) När jag vaknade hade jag dessutom ont i magen och stora påsar under ögonen. Jag kan fortfarande inte förstå varför jag inte kunde sova? Var det bara en slump eller betydde det något? Som natten då du hade bestämt dig för att inte träffa mig längre. Den natten kunde jag knappt sova. Jag vaknade fler gånger under natten men förstod inte varför. varför hade du inte hört av dig som du sa? En anledning hade kunnat vara att du fått ett larm och var tvungen att rycka ut, för så hade fallet varit de andra gångerna du inte hört av dig. Men om det var så den här gången, varför kunde jag då inte sova? Dagen därpå fick jag beskedet. Konstigt nog hade jag på sätt och vis kännt det på mig, utan att veta vad. Kan denna natten ha en liknande betydelse? Kanske, kanske inte, ja bara funderar, varför vet jag inte.

Förstår inte varför han invaderar mina tankar fråns nu och ja förstår inte varför jag tillåter honom? Kanske för att det inte är fråns nu jag kan tänka på honom utan att bli ledsen. Visst känns det forfarande tråkigt att det blev som det blev, men jag kan ändå inte sluta tänka på de bra stunder vi haft och hur lycklig han gjorde mig. Han fick ju faktsit min första kyss, den personen glömmer man ju aldrig sägs de. Jag spekulerar fortfarden i varför det blev som det blev. Jag kan helt enkelt inte tro på vad han sa, varför det var tvunget att bli såhär. Jag kan fundera tills jag blir knäpp. Då slutar jag och försöker få mig själv att inse att, de är lönlöst. Men jag vill ha en förklaring. Jag hatar när folk gör sådär. Men vad jag kommit fram till just nu och vad som känns mest troligt är att det var en vitlögn han gav mig, mer kan jag inte förstå. Han sa trots allt "jag hör av mig om ett tag" men hur definerar man ett tag? en månad, ett halvår, ett år? Eftersom det snart gått två månader så känns de mer som om de va något han sa för att inte göra mig ledsen eller för att kunna bli av med mig så snabbt som möjligt. smart. Sist han slutade höra av sig till mig gick de en månad och sen lyckades vi få kontakt igen, tack vare mig. Denna gången kommer det inte bli så. Jag kommer inte försöka få kontakt med honom om fallet är som sist, att han inte visste om han ville ta kontakt med mig igen, eftersom att han ignoerat mig och därför inte trodde jag ville prata med han igen. Nej denna gången tänker ja inte krypa fram till honom, denna gången får han göra de om han någonsin vill höra av mig igen. Om han sitter där och tror annat, så tror han så fel


Sunday

Hämtade bilen idag ( som varit sönder en vecka ), så nu kan ja dra ut & göra byn osäker igen, bra va? Dessutom börjar skolan imon och jag känner mig riktigt pepp, eller inte. Lovet har iaf varit ett minnesvärt lov!

Look what i found

Titta va jag hitta, ett litet klipp från "nyår". Lägg märket till mitt lilla pip, haha! *döda inte mig nu abby*



Melodifestivalen Deltävling 3

Maia, Mollan & Hugo, visst är dom söta?!
Mollan: -"Jag ääälskar Hugo"


Såg ni meoldifestivalen? Vad tyckte ni? Ja kan ju säga att det var mycket sämra än vad jag hade väntat mig! Har skrivit lite av mina åsikter om deltagarna här nedanför och jag har varit ganska kritisk till i stort sett alla!  


 
Molly Sandén - Så vill stjärnorna
Visst sjunger hon bra, men låten var inget "wow" som de ska va. Det var bra att hon valde en ballad dock. Hon borde utnyttja sin rösta och ta en låt med högre toner och sen lite mer drag , de hade kunnat bli bättre enligt min mening.



E.M.D - Baby goodbye
Varför dessa kostymer? Det såg bara så himmla löjligt ut.  Inget speciellt med denna låten heller men det är väl självklart att dom kommer vidare när alla fjortisar har ringt in och röstat?



Velvet - The Qeen
Kläningen i början var en aning för överdriven. Hon har gjort många låtar som är mycket bättre än den här. Hon kunde valt en bättre låt för hon är ju bra! Besviken.



B.W.O - you're not alone
Varför en ballad? Nej en låt med lite mer drag i passar dom bättre. La ni föresten märket till att Bard hade ridhjälm? Haha, inte så svårt att missa!



Sofia - ALLA
Varför sjunga på grekiska? De innebär ju att vi lyssnare inte förstår ett dyft av vad låten handlar om. Texten har ändå också en betydelse. Visst kommer låten kanske komma låntg i Moskva men ändå?



Maja Gullstrand - Här för mig själv
Låten skulle man kunna använde sig av på ett teparty möjligtvis, inte melodifestivalen.



Rigo feat. Topaz sound & Red Fox - I got u
Ganska svängig låt, kanske skulle kunna bli en skön sommarlåt, dunno.



Mikael Rickfors - Du vinner över mig!
Var jag på toaletten när han sjöng eller?

Cause we party like rockstars

Klantig är man ju och tar med sig kameran men inte batteriet, well well (som klara säger) Efter att ha förfestat hos Sanna (med okänt trevligt folk) stack Ja, Abby, Klara, ida och Emmy vidare in till stan. Senare mot kvällen mådde Klara dock inte fullt så bra, stackarn! Men kul hade vi! Dansade så att benen bokstavligen vek sig! En lyckad kväll blev de iaf! Ja fattar dock inte hur mina pengar tog slut så snabbt?100 spänn tog ja ut och när jag kom hem var jag tomhänt?! well well !


En bra låt från ikväll

What to wear?


Ska strax ta bussen hem till Abby & se om hon har något jag kan ha på mig ikväll. Sen blir de förfest hos Sanna, sen vidare till grand, see u there? nej, nu måste ja pysa! Bilder kommer imon.

Enjoy!

Puh! Nu har jag suttit här i några timmar och kämpat med min nya blogg. Ja jag hade tänkt att jag skulle börja skriva igen :)  Är inte speciellt nöjd med designen av bloggen än men den funkar än så länge. Jag säger inte nej till lite hjälp (a)
Ska försöka uppdatera varje dag så kika in lite då och då vet ja!

RSS 2.0